Handmålade släktträd / Hand-painted Bespoke Family Trees


Vänligen tänk på att det tar tid att handmåla och -texta dessa träd. En eventuell beställning behöver därför göras i god tid.
Kanske behöver även din beställning av ett släktträd kompletteras med någon forskning kring t ex en person eller ett saknat dödsdatum för att trädet ska bli så komplett som möjligt.

För den som känner att man vill ha en större produkt, så kan muralmålning vara ett alternativ. Det låter väldigt drastiskt men kan bli mycket lyckat på rätt plats.

Tillbaka till Start.Bildspelet visar några av de handmålade släktträden.
Titta gärna och låt dig inspireras av vad andra har beställt. (Släktträden är delvis fotograferade under arbetets gång och samtliga innan namnen handtextats - därför är några lösa namnlappar ditlagda för att ge en uppfattning om hur ett slutresultat kan se ut).

Jag diskuterar gärna fram en lösning som passar dig eller mottagaren.
Självfallet är du som kund med och påverkar om det ska vara ett anträd eller om det även ska redovisa några generationer med ättlingar.
För de av dina anor som eventuellt fört vapen kan det vara vackert att måla dit det heraldiska vapnet bredvid personens namn.

Affiliate with Family ChartMasters

Drottningholm Genealogy is an Affiliate to Family ChartMasters.

Please click the picture and learn more about what amazing printed posters you may receive when ordering your Family Chart at Family ChartMasters.
Family ChartMasters provide great capacity and services and is a trusted partner to Drottningholm Genealogy.